Hyra film på nätetDet är verkligen bekvämt att hyra film på nätet och någonting jag verkligen kan rekommendera. Medan du sitter vid datorn kan du bläddra bland filmerna samtidigt som du kollar upp dem på IMDB eller läser om dem på någon sajt.

Jag har haft , som är en sorts prenumerationstjänst för att hyra filmer på nätet, nu i ungefär ett år och är enbart nöjd. Man kan få testa gratis och se om det är något att ha. På Lovefilm går till så att du bokar den film du vill se så hamnar du i en sorts kö. Du kan rangordna dina filmer i ordningen vilken du helst vill se, vilken som inte är lika viktig osv. Du får sedan hem filmerna i brevlådan (antalet beror på vilken grad av prenumeration du har) och skickar sedan tillbaka dem när du sett dem. Det som är bra är att du kan ha en film hemma ganska länge, men du får ingen ny film förrän du har skickat tillbaka den. Det finns alla möjliga titlar att välja mellan, även gamla godingar, sådana som du aldrig trodde att du skulle kunna hitta. På det sättet har Lovefilm en stor fördel gentemot de flesta videobutiker. Du kan även hyra tv-serier.

Så fort du är klar med en film stoppar du tillbaka skivan i det speciella, portofria kuvertet den kom i. Väldigt enkelt. Du betalar per månad. Ett helt nytt sätt att hyra film på nätet.

hyr ut både DVD och Blu-ray.